Beoordeling

Onderdeel Heel goed (3 punten) Voldoende (2 punten) Onvoldoende (1 punt) Score
Werkbladen Je hebt alle vragen beantwoord. Je hebt af en toe een vraag overgeslagen. Je hebt heel veel vragen overgeslagen
Je kon op elke vraag een antwoord vinden. Heel soms kon je een antwoord niet vinden. Je kon vaak een antwoord niet vinden
Je hebt alle tekeningen gemaakt en ingekleurd. Je hebt de tekeningen niet ingekleurd of hebt ze overgeslagen. Je hebt bijna nooit een tekening gemaakt, er is bijna niks ingekleurd.
Verhaal Je avontuur is helemaal zelf verzonnen. Je avontuur is een beetje verzonnen en een beetje overgenomen van de werkbladen. Je avontuur heb je gemaakt door veel van de werkbladen over te nemen.
Je hebt veel informatie gebruikt van de werkbladen. Je hebt een beetje informatie van de werkbladen gebruikt. Je hebt bijna geen informatie van de werkbladen gebruikt.
Je avontuur-verhaal is 100 woorden of meer. Je avontuur-verhaal is tussen de 50 en 100 woorden. Je avontuur verhaal heeft minder dan 50 woorden.
Spelling Je hebt gelet op de spelling. Je hebt af en toe gelet op de spelling van woorden. Er zit soms een fout in. Je hebt niet gelet op de spelling. Je hebt een heleboel fouten.
Uiterlijk Je hebt heel netjes geschreven. Je hebt af en toe netjes geschreven. Je hebt niet netjes geschreven.
Je hebt een tekening bij je avontuur-verhaal gemaakt en ingekleurd. Je hebt een tekening bij je avontuur-verhaal gemaakt, alleen niet ingekleurd. Je hebt geen tekening bij je avontuur-verhaal gemaakt.
Totaal score

Naar de afsluiting